Cakes, koekjes en gebak

5 personen


30 min


  • 50g eigeel
  • 110g suiker
  • 125g boter
  • 4g zout
  • 12g bakpoeder
  • 180g bloem
  • Chocolade bakparels naar wens
 

Chocolate Chip Cookies Toegevoegd door: Kim Truyens | Restaurant De Poorten

 

Bereiding

  1. Suiker en boter kloppen met de K-klopper tot een gladde massa.
  2. Eigeel, zout, bakpoeder en bloem toevoegen en verder mengen tot een gladde massa.
  3. Chocolade bakparels toevoegen naar wens.
  4. Het deeg in folie oprollen. Laten opstijven in de koelkast.
  5. Op dikte snijden en op een ovenplaat leggen met bakmatje en zacht laten worden.
  6. Bakken in een voorverwarmde oven van 190°c voor een tiental minuten tot de randen goudgeel zijn.
  7. Laten afkoelen op de plaat en in een luchtdichte doos bewaren.

Meer over Chef Kim Truyens en zijn Restaurant De Poorten, klik hier.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie