Cakes, koekjes en gebak

20 ballen / boules personen


20 min


  • Dadels (ontpit): 200g
  • Cashew noten: 50g
  • Geroosterde pinda’s: 50g
  • Havermout: 50g
  • Pindakaas: 1 eetlepel
  • Kokosolie (gesmolten): 1 ½ eetlepel
  • Kokospoeder: 25g
  • Chia zaden: 20g
  • Whey proteïnepoeder: 15g
  • Pure chocolade (schilfers): 50g
 

Energieballen van pindakaas Toegevoegd door: KENWOOD

 
 

 
  • Doe de dadels, noten en havermout in het food processor accessoire van de keukenrobot, en monteer het accessoire op de hogesnelheidsuitgang van de keukenrobot.
  • Met behulp van de pulse functie op de keukenrobot hak je de dadels en noten fijn.
  • Doe alle overige ingrediënten (met uitzondering van de chocoladeschilfers) in de food processor, en hak het geheel samen tot je een homogene massa bekomt.
  • Haal het mes uit de food processor en lepel de chocoladeschilfers onder de mengeling, en rol balletjes.
  • De balletjes zijn in een afgesloten verpakking ongeveer 2 weken houdbaar in de frigo.
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie