Bijgerechten
Soepen & sauzen

4 personen


Geen min


  • 200 g feta
  • 75 ml olijfolie
  • Sap en schil van 1 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • Verse tijm
 

Feta dipsaus Toegevoegd door: COOKAMEAL

 

Dip rauwe groenten zoals komkommer, wortel of paprika of (Turks) brood of taco chips in deze heerlijke feta dipsaus.

Wat als je te veel hebt gemaakt? Je kunt de dip enkele dagen in de koelkast bewaren. Ook lekker: gebruik het overschot in een vegetarische pasta met kerstomaatjes en erwten.

1. Weeg alle ingriënten en voeg ze samen in de maatbeker.

2. Mix de feta, olijfolie en knoflook samen met het citroensap en de schil goed door elkaar met een staafmixer.

Tip van Cookameal: als de dip niet smeuïg genoeg is, kun je een scheutje olijfolie toevoegen. Serveer de dip met verse tijm en schil van citroen.

Kenwood & Cookameal werken samen aan verrassende recepten om jouw ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!

43211 1 Waardering(en)
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Johne606 

I am sure this post has touched all the internet people, its really really nice post on building up new web site. abedeebegaed

Plaats reactie

Plaats jouw reactie