Cakes, koekjes en gebak
Desserts

4 personen


15 min


  • Banaan: 1st
  • Eieren: 2st
  • Amandelpoeder: 85g
  • Kaneelpoeder: ΒΌ koffielepel
  • Zoetstof: 2 koffielepels
  • Volle melk: 55ml
  • Pecannoten (gehakt): 50g
  • Zonnebloemolie
  • Volle room
  • Ahornsiroop
 

Kaneel, Pecan en bananen pannenkoeken Toegevoegd door: KENWOOD

 
 

 

Plet de banaan met een vork.

Doe de geplette banaan in de mengkom van de Kenwood keukenmachine, en voeg de eieren toe.

Voeg vervolgens ook het amandel- en kaneelpoeder toe, samen met de zoetstof en de melk. Monteer de garde en klop het geheel op snelheidsstand 1 van de keukenmachine.

Voeg de helft van de pecannoten toe en meng kort op snelheidsstand 1.

Giet het deeg in een aparte kom en laat even rusten voor ongeveer 3 minuten.

Verwarm een anti kleef pan, beolie deze en bak de pannenkoeken aan beide zijden. (zorg ervoor dat de pannenkoeken een diameter hebben van ongeveer 8 à 10 centimeter).

Doe de volle room in de kom van de Kenwood keukenmachine en klop deze op met behulp van de garde.

Serveer de pannenkoeken met de room, siroop en de resterende pecannoten.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie