Bijgerechten
Hoofdgerechten
Pasta, rijst en granen

4 personen


25 min


  • 12 stukken zongedroogde tomaten
  • 20 g pijnboompitten
  • 2 teentjes knoflook
  • 10 blaadjes basilicum
  • 100 ml olijfolie
  • 400 g gezeefde tomaten met basilicum
  • een scheutje balsamico azijn
 

Pasta met zongedroogde tomaten Toegevoegd door: Van den Broeck Bart

 

1. Voeg alle ingrediënten in een blender en mix.

2. Meng dit recept met 500 g pasta naar keuze.

Deze pasta kan zowel warm als koud geserveerd worden.
Tip: Ideaal om ook bij een barbecue of koud buffet te serveren.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie