Desserts

4 personen


60 min


  • 175 g frambozen
  • 40 g poedersuiker
  • 1 kg perziken, ontpit en gepeld
  • 150 g kristalsuiker
  • 2 eetlepels citroensap
  • 400 ml dikke room (+- 48% vetpercentage)
 

PĂȘche Melba ijs Toegevoegd door: KENWOOD

 
 

 
  • Plaats de mengkom van het ijsbereider accessoire de avond voordien in de diepvriezer.
  • Pureer de frambozen samen met de poedersuiker. Zeef dit nadien in een kom. Gooi de zaadjes weg en bewaar de puree.
  • Meng de perziken samen met de kristalsuiker en het citroensap. Voeg nadien de room toe en zet aan de kant.
  • Neem de kom uit de vriezer en bevestig het ijsbereider accessoire op de keukenrobot. Laat de machine draaien op minimum snelheid. Voeg het perziken mengsel toe door de opening van het ijsbereider accessoire. Roer tot het lijkt op vers opgeklopte room.
  • Voeg een laag van dit mengsel toe aan een vriezerbestendig doosje. Voeg dan een laagje van de frambozen puree toe.
  • Herhaal dit met het overige perziken mengsel en de frambozen puree.
  • Vries in gedurende 2 uur of tot het ijs vast genoeg is om te scheppen.
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie