Hoofdgerechten

2 personen


30 min


  • 150g polenta
  • 1L gevolgtebouillon
  • 100g Parmezaanse kaas
  • 20g verse tijm
  • 600g eekhoorntjesbrood
  • 100g zeer dun gesneden lardo
 

Polenta met eekhoorntjesbrood en lardo Toegevoegd door: Viki Geunes | 't Zilte

 

Bereiding

Stoof sjalot aan met look door deze met de flexibele spatel te verwarmen tot 90 °C op stand 1, voeg er de gevogeltebouillon aan toe, en verhoog de temperatuur naar 120°c, als deze kookt voegen we de polenta aan toe, laat zo garen gedurende een 10 à 15 minuten, voeg er de fijn gehakte tijm aan toe en de geraspte parmezaan, stort de polenta uit op een plaat met een dikte van 1 à 2 cm, laat uitharden en snij in kleine driehoekjes.

Bak het eekhoorntjesbrood en de polenta in de pan  als deze is afgekoeld verdeelen we deze over de borden en werk af met dun gesneden lardo.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie