Eieren en kaas

4 personen


10 min


  • 10 eieren
  • 500g room
  • 200 g kruidenkaas
  • knoflookbrood verbrokkeld en gebakken in de pan met olie
  • kervel
  • jonge spinazieblaadjes
 

Roerei met kruidenkaas en knoflookbrood Toegevoegd door: Viki Geunes - Restaurant 't Zilte**

 

Voeg de eieren, room, peper en zout met de flexiklopper in de mengkom. Plaats de snelheid op stand 2 en de temperauur op 90°C. Als de eieren beginnen te garen (5 tal minuten) verhogen we de snelheid naar 4 en voeg we de kruidenkaas er aan toe. Laat tenslotte nog een minuutje draaien en zet dan de temperatuur uit. Verdeel het roerei in een diep bord, verdeel er de kruimels knoflookbrood over en werk af met verse kruiden.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Remko de Kenwood 

Quand le Cooking Chef dépasse les 60°C la vitesse diminue.
Il s’agit d’une sécurité.
Quand le batteur ralenti, vous pouvez pousser sur le bouton «P»
Gardez le bouton enfoncé pour accélérer le mouvement du batteur.
Vous entendrez un signal sonore.
Relâchez à la vitesse voulue.

Marie-Reine Gilson-Buxin 

Je me demande comment faire pour monter la vitesse à 4 puisqu’au- delà de 60 degrés, la vitesse redescend et se maintient automatiquement à 1 !!!!

Plaats reactie

Plaats jouw reactie