Cakes, koekjes en gebak
Desserts

25 personen


15 min


Voor ongeveer 25 truffels

  • Witte chocolade: 60g
  • Volle room: 75ml
  • Geblancheerde Hazelnoten: 50g
  • Geblancheerde Amandelen: 50g
  • Kokospoeder: 3 eetlepels
  • Poedersuiker: 3 eetlepels
 

Sneeuwbal Truffels Toegevoegd door: KENWOOD

 
 

 

Bereidingswijze:

Doe de hazelnoten en amandelen in de kom van de Kenwood Multipro Food Processor, plaats de messen en hak de notenmengeling grof.

Voeg 3 eetlepels kokspoeder en 1 eetlepel poedersuiker toe en hak tot de noten fijngemalen zijn.

Doe de mengeling in een andere kom en zet deze opzij. Doe de witte chocolade in de kom van de Food Processor hak deze fijn op gemiddelde snelheid. Doe de fijngehakte chocolade bij het notenmengsel.

Breng de room aan de kook en giet deze over de mengeling van noten en chocolade. Plaats het geheel in de koelkast en laat dit ten minste voor 1 uur afkoelen.

Meng in een aparte kom nog twee eetlepels kokospoeder en twee eetlepels poedersuiker.

Maak kleine balletjes van het afgekoelde chocolade en notenmengsel en rol deze door de mengeling van kokspoeder en poedersuiker. Herhaal dit proces tot je alles hebt opgewerkt.

Plaats de truffels opnieuw in de koelkast voor ten minste 8 uren.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie