Desserts

1 personen


20 min


Voor de mascarpone crème:

  • 300 g mascarpone
  • 100 g suiker
  • 2 eieren


Voor de biscuitlaagjes:

  • 2 tl instantkoffie
  • 90 ml heet water
  • 2 el Marsala
  • 12 lange vingers
  • Ongezoete cacaopoeder
  • 125 g frambozen
 

Tiramisu met frambozen Toegevoegd door: Kenwood CLub

 

Tiramisu met frambozen is heel erg geschikt als heerlijk fris en zomers dessert. En je maakt het ook nog eens in 20 minuten klaar! 

Mascarpone crème:

1. Plaats de dubbele garde. Doe alle ingrediënten in de kom. Begin met een lage snelheid voor het verwerken en voer de snelheid langzaam op tot het mengsel indikt (ongeveer 5 minuten). Laat het 1 uur in de koelkast staan. 

Biscuitlaagjes: 
2. Los de instantkoffie op in het hete water, voeg de Marsala toe en laat de lange vingers daarin marineren. 

Serveersuggestie: Maak een laagje van de gemarineerde lange vingers, doe daar bovenop de mascarpone crème en bestrooi tenslotte het geheel met cacaopoeder in een glas met een steel of op een kleine schaal. Maak het verder af met frambozen. Direct opdienen. 

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Danielle 

Pour le tiramisu ne faut-il pas monter les blancs en neige?

Plaats reactie

Plaats jouw reactie