Amuses

5 personen


20 min


Nodig voor 15 toastjes

  • een halve bloemkool
  • 2 eetlepels mascarpone
  • 15 sneetjes toastbrood
  • 60 g gezouten boter
  • 50 g rammenas in dunne plakjes
  • een halve roze pompelmoes
 

Toastje met bloemkoolcrème, garnaal en rammenas Toegevoegd door: Viki Geunes - Restaurant 't Zilte

 
 

 

Ideaal als hapje tijdens de feestdagen!

1. Kook de bloemkool goed gaar, laat uitlekken en pureer nadien met een blender, foodprocessor of staafmixer. Smaak goed af met peper en zout en spatel er de mascarpone onder.

2. Steek uit het toastbrood een rondje.

3. Strijk het brood lichtjes in met de gezouten boter en rooster het in de broodrooster tot het mooi goudgeel is.

4. Verdeel de bloemkool op de toast. Voeg er nadien de garnaaltjes, enkele kleine stukjes pompelmoes en de schijfjes rammenas aan toe.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie