Soepen & sauzen

4 - 6 personen


25 min


  • 5 sneetjes oud wit brood, zonder korst
  • 100 sherryazijn
  • 500 ml koude kippen- of groentebouillon
  • 2 komkommers
  • 200 gr groene, pitloze druiven
  • 200 gr geblancheerde amandelen
  • 2 teentjes knoļ¬‚ ook
  • Peper en zout om op smaak te brengen
  • 100 ml olijfolie
 

Witte gazpacho Toegevoegd door: Kenwood

 
 

 
  • Doe het brood en de azijn bij de bouillon en laat het brood weken.
  • Plaats de blender en doe de overige ingrediënten behalve de olijfolie erin. Pureer alles flink op hoge snelheid en voeg langzaam de bouillon met het brood toe.
  • Laat de blender op lage snelheid verder draaien en giet langzaam de olijfolie erbij tot er een glad, romig mengsel is ontstaan. Proef de gazpacho en breng verder op smaak.
  • Laat de gazpacho helemaal afkoelen in de koelkast en serveer met knapperig brood en een glas droge sherry.
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Plaats reactie

Plaats jouw reactie