Filter op Categorie

Facts
 

Wist je dat... Blender of slowjuicer?

Zelf thuis verse sapjes maken is helemaal hip tegenwoordig. Dit kan met een blender of slowjuicer. Maar wat is het verschil? Wanneer kies je voor welk apparaat?Blender
Met een blender kun je snel sapjes maken. Maar het resultaat is altijd een (redelijk) dikke shake. Met een blender worden ingrediënten tenslotte gehakt en gemixt, het kan geen sap uit vruchten trekken. Voordat je de ingrediënten in de blender doet, moet je alles schoonmaken, schillen en de pitjes verwijderen. Een blender is ideaal voor een snelle smoothie, maar niet geschikt voor heldere sapjes.Slowjuicer
Slowjuicing is helemaal hip. Het woord zegt het al; een slowjuicer perst langzaam en daardoor koud, waardoor alle vitaminen en mineralen uit de ingrediënten behouden blijven. Het werkt als volgt: een wormwiel dwingt de ingrediënten in een steeds kleinere ruimte. Hierdoor kan het sap onttrekken aan ingrediënten die helemaal niet zo sappig lijken, zoals bijvoorbeeld tarwegras. De slowjuicer scheidt het sap volledig van de pulp. De gemaakte sapjes zijn 100% natuurlijk en behouden tevens de mooie, rijke kleuren van groenten en fruit.

Maar wat moet je nu kiezen? Dat ligt helemaal aan jou zelf! Wil jij gewoon snel en gemakkelijke lekkere smoothies maken? Kies dan een blender. Wil je echt hele goede en gezonde sapjes maken, dan zul je het meest blij zijn met een slowjuicer.

Zoek je meer informatie over blenders of slowjuicers? Bezoek dan de Kenwood-website en lees alles over ons uitgebreide aanbod aan mooie stijlvolle blenders en slowjuicers!

Geniet van je dagelijkse gezonde sapje!


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje

Reageer

Plaats reactie