Filter op Categorie

Facts
 

Wist je dat... Blenders ideaal zijn indien je een gezonde levensstijl wil aanhouden?

Blenders zijn apparaten die gebruikt worden om ingrediƫnten te mixen of te pureren. De motor bevindt zich in de basis en daarboven plaats je de mengbeker (in kunststof of glas). Kenwood heeft enkele blenders met mengbekers in Thermoresist glas die geschikt zijn voor zowel koude als warme vloeistoffen. Je kan direct overschakelen van het mengen van hete soep naar het verpulveren van ijs en omgekeerd zonder dat je bang hoeft te zijn dat het glas scheurt of breekt door het verschil in temperatuur.

De blenders verschillen verder van elkaar door hun capaciteit, vermogen en aantal snelheden. De stijlvolle apparaten zien er niet alleen mooi uit op het aanrecht, ze zijn bovendien ideaal indien je een gezonde levensstijl wil aanhouden en wil werken met verse basisingrediënten. Denk hierbij maar aan het mixen van verse soep, dranken en smoothies, ijs verpulveren voor een heerlijke cocktail, ...

    

Het assortiment blenders van Kenwood vind je hier. Ben je op zoek naar nieuwe recepten voor de blenders, bekijk dan zeker de receptenpagina en kies bovenaan bij apparaat voor blender. 


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje

Reageer

Plaats reactie