Filter op Categorie

Facts
 

Wist je dat... De belangrijkste functies van een food processor bestaan uit hakken, snijden en raspen?

Vind je dat je te veel tijd besteedt aan alledaagse werkzaamheden zoals uien snipperen, wortelen raspen of komkommers snijden? Kies dan voor een food processor die je helpt om dit allemaal sneller en gemakkelijker uit te voeren. Grote hoeveelheden geraspte kaas, gesneden groenten, … worden in een handomdraai verwerkt dankzij de verschillende schijven waaruit je kan kiezen. De belangrijkste functies van een food processor zijn hakken, snijden en raspen. Dankzij het snijmes maak je binnen één minuut smeuïge dipsauzen en pittige salsa’s.

    

Kenwood food processors worden standaard geleverd met een blender, ze zijn compact en nemen weinig plaats in op het aanrecht dankzij het Dual Drive systeem. Dit betekent dat er 1 aandrijfpunt is, geschikt voor 2 verschillende snelheden:
- langzaam en krachtig  voor onder andere de mengkom
- snel voor bijvoorbeeld de blender

    

Afhankelijk van wat je verder met een food processor wil gaan doen, maak je je keuze uit het assortiment. De apparaten verschillen van elkaar door het materiaal van de behuizing, het materiaal van de blender, het vermogen, de grootte van de mengkom en het aantal schijven en accessoires die worden meegeleverd. Een food processor koop je zo compleet als je zelf wilt, de accessoires zoals een citruspers of sapcentrifuge worden niet los verkocht dus kijk goed naar wat er bij elk type food processor standaard in de doos zit voordat je een keuze maakt.

Bekijk en vergelijk de verschillende Kenwood food processors hier. Lekkere recepten voor deze machines vind je op de receptenpagina, kies bovenaan bij apparaat voor blender of food processor.


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje

Reageer

Plaats reactie