Filter op Categorie

Facts
 

Wist je dat... kMix keukenmachines ideaal zijn voor liefhebbers van patisserie?

Hou je van design en vrolijke kleuren in de keuken en vind je het leuk om minstens 1 keer per week zelf cupcakes, taarten of brood te bereiden?

Dan is de kMix keukenmachine echt iets voor jou! 


Deze kwalitatieve apparaten helpen je om je kookkunsten te tonen en vrienden of familie aangenaam te verrassen met je zelfgemaakte lekkernijen. Dat het toestel ook zware deegbereidingen met gemak de baas kan, is te danken aan het krachtige motorvermogen van 500W. De motor bevindt zich in de kop, hierdoor staat de keukenmachine stabiel tijdens het gebruik, ook wanneer hij op volle toeren draait.

    

Een gevolg van de horizontaal geplaatste motor is dat er 2 aandrijfpunten beschikbaar zijn om accessoires op aan te sluiten. Het mengkom aandrijfpunt is bestemd voor de patisserie-set (bestaande uit de ballongarde, deeghaak en k-klopper) terwijl je op het langzaam aandrijfpunt extra optionele accessoires zoals de vleesmolen, de rasp en de bessenpers kan aansluiten.


Een snel aandrijfpunt heeft de kMix niet en hierdoor heb je dus geen blender die je kan aansluiten op de machine. Wil je toch graag een blender om soep te mixen, ijs te verpulveren of dranken en smoothies te maken? Kies dan een kMix blender in dezelfde kleur als de keukenmachine.

    

Binnen de kMix serie is er trouwens een volledige ontbijtserie beschikbaar die bestaat uit een broodrooster, koffiezetter en waterkoker.

    

Ontdek snel alle stijlvolle kMix apparaten.


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje

Reageer

Plaats reactie