Filter op Categorie

Facts
 

Wist je dat... Kenwood reeds 60 jaar ervaring heeft in het maken van keukenmachines?

Er wordt wat afgekookt en gebakken in onze keukens. We proberen nieuwe recepten uit, halen de beste ingrediënten in huis en laten ons niet kennen als het over professionele keukenhulp gaat. Ben je op zoek naar een betrouwbare keukenhulp, dan zit je bij Kenwood aan het juiste adres aangezien we reeds 60 jaar ervaring hebben in het maken van keukenmachines.

De eerste Kenwood Chef keukenmachine wordt gelanceerd op een beurs in Engeland in 1950 en steelt onmiddellijk de harten van vele huisvrouwen, vanwege de tijd- en arbeidsbesparende vaardigheden van de Chef. Door de jaren heen wordt de Chef vernieuwd maar Kenwood blijft zich focussen op duurzaamheid, eenvoud, innovatie en tijdloos design.  

1950 - De eerste Kenwood Chef

Hieronder zie je enkele advertenties van Kenwood (vanaf de jaren 50).

  
1960 
1976 

2004 
2010 - Cooking Chef
 

De revolutionaire nieuwe Cooking Chef is de nieuwste en meest geavanceerde uitvinding in de geschiedenis van Kenwood. Door gebruik te maken van de nieuwste inductietechnologie in combinatie met de unieke planetaire draaibeweging kan de Cooking Chef ingrediënten tegelijkertijd mengen en koken, waardoor een wereld van nieuwe culinaire mogelijkheden open gaat!

Wil je nog meer weten over Kenwood en de geschiedenis van ons merk, klik dan hier.


Reageer

oziard 

j’ai celui de 1960 ,celui des année 1980 et je viens d’acheté le cooking chef . les deux plus anciens fonctionnent toujours je viens de les donner à mes filles qui en sont ravies pour le gain de temps et la réussite des recettes.

Reageer

Plaats reactie