Filter op Categorie

Facts
 

Wist je dat... Triblade staafmixers ook geschikt zijn om puree te bereiden?

Wanneer er bij de bereiding van een gerecht mixen of pureren aan te pas komt, haal je best een staafmixer boven. Je kan de staafmixers inzetten voor de bereiding van soepen, sauzen, coulis, fruitpap, ... Met behulp van de garde klop je o.a. eiwit, room en desserts op.

soep    HB724 shake

De Triblade staafmixers van Kenwood weten van aanpakken. Dat is te danken aan het hoge vermogen en de Tribladetechnologie. In plaats van met de gebruikelijke 2 messen is de mixervoet van deze staafmixer uitgerust met 3 roestvrijstalen messen. De vorm en de inplanting van de messen maken dat de ingrediënten vlot langs de mixervoet worden geleid en doeltreffend worden vermengd of vermalen. Welke ingrediënten je de staafmixer ook voorschotelt, het resultaat is steeds een  piekfijne mix. Om te vermijden dat de ingrediënten opspatten, is de inox mixervoet voorzien van 6 openingen. 

Kenwood Triblade    

Als extraatje bij deze Triblade staafmixers (behalve bij de kMix Triblade) is er nog een speciale pureemixervoet met gaatjes aan de bovenkant om een mooie aardappel- of groentenpuree te verkrijgen. 

Net als bij de food processors koop je een staafmixer zo compleet als je zelf wilt. Kijk dus goed naar wat er bij elk type standaard in de doos zit voordat je een keuze maakt. Het overzicht van de Kenwood staafmixers kan je hier raadplegen. Bekijk ook zeker de receptenpagina en selecteer de staafmixer als apparaat.


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje

Reageer

Plaats reactie